Hoe kan ik een afspraak inboeken?

U kunt via onze agenda's online gemakkelijk een afspraak inboeken bij de door u gewenste Studio, u ziet dan alle mogelijke dagen en tijden dan in één oogopslag.  Ziet u de door u gewenste tijd er niet tussen? Dan is deze helaas reeds niet beschikbaar.

Wij raden u aan om zo spoedig mogelijk (binnen twee weken) een afspraak in te boeken om teleurstelling te voorkomen.

 

Ik heb een afspraak ingeboekt, maar ik kom niet opdagen en ik meld me ook niet af.

Indien u niet komt opdagen op uw afspraak zonder u af te melden, dan brengen wij hier het NO SHOW tarief voor in rekening. U krijgt dan van ons een factuur van €25. Bent u verhinderd of wilt u uw afspraak afzeggen/annuleren, geen enkel probleem, echter stuur ons wel een mailtje.

 

Ik wil graag foto’s bijbestellen, kan dat?

Natuurlijk kan dat, na je shoot ga je rustig naar je foto’s kijken en mocht je meer foto’s willen afnemen , dan kan je dit meteen aangeven. Indien je een waardebon hebt, krijg je altijd standaard één afdruk bij de shoot, al het overige kun je uiteraard bijbestellen, ook digitale foto’s zijn beschikbaar. 

  

Ik ben minderjarig, kan ik dan ook komen voor een fotoshoot? 

Jazeker, dat is geen enkel probleem, echter moet er wel minimaal een ouder of voogd van (een) van de kinderen bij de shoot aanwezig zijn. Wij maken hierop geen uitzonderingen.

 

Ik heb een afspraak ingeboekt maar ik wil deze verzetten, kan dat?

Natuurlijk, dat is geen enkel probleem. Via de afspraakbevestiging die je gekregen hebt in je mail kan je je afspraak verzetten. Lukt dat niet? Stuur ons een mail!

 

Ik heb een afspraak gemaakt, maar ik kom te laat, kan ik nog geshoot worden?

Als je weet dat je te laat bent, stuur ons dan even een mailtje dat je onderweg bent. Wij zullen ons best doen om te schuiven in onze agenda zodat je alsnog geshoot kan worden, wij kunnen dat echter niet garanderen! Ervaring leert dat het meestal wel goed komt.

 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Wij nemen altijd de tijd om te zorgen dat alles wat we willen goed op de foto komt te staan. Wij plannen hier +/- 30 minuten  voor in en ervaring leert dat dat meer dan genoeg is meestal.

 

  

Mag ik tijdens de fotoshoot omkleden?

Tijdens de fotoshoot is één kledingwissel toegestaan. U kunt dus het beste aankomen in de kleding waarin u gefotografeerd wilt worden zodat u sowieso nog één keer kan omkleden.

 

Ik heb huisdieren, mogen die ook op de foto?

Ja dit mag. Echter brengen wij hier wel een toeslag van €15  voor in rekening. Dit omdat wij veel met kinderen werken en de studio goed gereinigd moet worden na de shoot.

 

Ik heb foto’s bij jullie gekocht, mag ik daarmee doen wat ik wil? 

Nee, in principe behouden wij ten alle tijde het auteursrecht op onze foto’s. In de praktijk betekend dit dat je voor persoonlijk gebruik alles mag doen met de foto’s. De uitzondering betreft commercieel gebruik, onze foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden tenzij wij daar expliciet toestemming voor geven. Kijk voor meer informatie op http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/22091/.

Gebruik je de foto’s toch commercieel zonder toestemming of licentie, dan zijn wij gedwongen om hier actie op te ondernemen.

 

Hoe kan ik een afspraak inboeken?

U kunt via onze agenda's online gemakkelijk een afspraak inboeken bij de door u gewenste Studio, u ziet dan alle mogelijke dagen en tijden dan in één oogopslag.  Ziet u de door u gewenste tijd er niet tussen? Dan is deze helaas reeds niet beschikbaar.

Wij raden u aan om zo spoedig mogelijk (binnen twee weken) een afspraak in te boeken om teleurstelling te voorkomen.

 

Ik heb een afspraak ingeboekt, maar ik kom niet opdagen en ik meld me ook niet af.

Indien u niet komt opdagen op uw afspraak zonder u af te melden, dan brengen wij hier het NO SHOW tarief voor in rekening. U krijgt dan van ons een factuur van €25. Bent u verhinderd of wilt u uw afspraak afzeggen/annuleren, geen enkel probleem, echter stuur ons wel een mailtje.

 

Ik wil graag foto’s bijbestellen, kan dat?

Natuurlijk kan dat, na je shoot ga je rustig naar je foto’s kijken en mocht je meer foto’s willen afnemen , dan kan je dit meteen aangeven. Indien je een waardebon hebt, krijg je altijd standaard één afdruk bij de shoot, al het overige kun je uiteraard bijbestellen, ook digitale foto’s zijn beschikbaar. 

  

Ik ben minderjarig, kan ik dan ook komen voor een fotoshoot? 

Jazeker, dat is geen enkel probleem, echter moet er wel minimaal een ouder of voogd van (een) van de kinderen bij de shoot aanwezig zijn. Wij maken hierop geen uitzonderingen.

 

Ik heb een afspraak ingeboekt maar ik wil deze verzetten, kan dat?

Natuurlijk, dat is geen enkel probleem. Via de afspraakbevestiging die je gekregen hebt in je mail kan je je afspraak verzetten. Lukt dat niet? Stuur ons een mail!

 

Ik heb een afspraak gemaakt, maar ik kom te laat, kan ik nog geshoot worden?

Als je weet dat je te laat bent, stuur ons dan even een mailtje dat je onderweg bent. Wij zullen ons best doen om te schuiven in onze agenda zodat je alsnog geshoot kan worden, wij kunnen dat echter niet garanderen! Ervaring leert dat het meestal wel goed komt.

 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Wij nemen altijd de tijd om te zorgen dat alles wat we willen goed op de foto komt te staan. Wij plannen hier +/- 30 minuten  voor in en ervaring leert dat dat meer dan genoeg is meestal.

 

  

Mag ik tijdens de fotoshoot omkleden?

Tijdens de fotoshoot is één kledingwissel toegestaan. U kunt dus het beste aankomen in de kleding waarin u gefotografeerd wilt worden zodat u sowieso nog één keer kan omkleden.

 

Ik heb huisdieren, mogen die ook op de foto?

Ja dit mag. Echter brengen wij hier wel een toeslag van €15  voor in rekening. Dit omdat wij veel met kinderen werken en de studio goed gereinigd moet worden na de shoot.

 

Ik heb foto’s bij jullie gekocht, mag ik daarmee doen wat ik wil? 

Nee, in principe behouden wij ten alle tijde het auteursrecht op onze foto’s. In de praktijk betekend dit dat je voor persoonlijk gebruik alles mag doen met de foto’s. De uitzondering betreft commercieel gebruik, onze foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden tenzij wij daar expliciet toestemming voor geven. Kijk voor meer informatie op http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/22091/.

Gebruik je de foto’s toch commercieel zonder toestemming of licentie, dan zijn wij gedwongen om hier actie op te ondernemen.